Nescio
Startpagina
Nieuw
Biografie
Bibliografie
Artikels
Bibliotheek
Extra
Deze website
Zoeken
Links
Overzicht
Teken het gastenboek!
copyrights
 

 

Alle artikelen, teksten en foto's op deze website zijn beschermd door copyrightwetten. Zover het mogelijk is, is aan alle auteurs, schrijvers en fotografen de toelating tot publicatie op deze site gevraagd. Het materiaal wordt louter voor documentaire en informatieve doeleinden gebruikt. Alle rechten blijven bij de wettelijke eigenaars.

Deze site heeft geen enkel commercieel oogpunt, maar streeft er enkel naar zijn bezoekers meer over de schrijver Nescio te weten laten komen. Op deze website zal dan ook geen reclame gemaakt worden voor commerciële organisaties. Het is zinloos het me te vragen. Ik zal ook niemand teksten van Nescio toesturen (ook niet tegen betaling!). Er bestaat immers ook nog zoiets als een boek.
Sponsors zijn natuurlijk wel altijd welkom; deze site neemt te veel tijd en geld voor een gemiddelde student, zoals mij, in beslag.

Zoals je kunt zien, heb ik hier slechts enkele fragmentjes van Nescio geplaatst. Ik had makkelijk zijn verzameld werk op het Internet kunnen plaatsen, maar dit kan niet de bedoeling zijn.

Indien je toch iets op deze pagina's vindt dat er niet zou mogen opstaan, laat de webbeheerder dan maar iets weten; het zal onmiddellijk verwijderd worden.

Bert Rodiers
(E-mail: via een formulier)
Pleinstraat 122/0102
3001 Leuven

Zie ook het colofon voor informatie over de makers.

 

Afdrukbaar Afdrukbare layout
Laat me een boodschap achterLaat me een boodschap achter

Laatste wijziging aan deze pagina: 17 november 2006

 
Een bericht versturen naar de webmaster (Bert Rodiers)